Bedrijfsevenement Deltares

Bedrijfsevenement Deltares
Delft
Evenement

Project details

1 Armada
30 x 30 m
1 VIP-paviljoen
20 x 40 m

Bedrijfsevenement Deltares

In 2018 verzorgden we voor het bedrijfsevenement Deltares 10 jaar, in opdracht van Fijnevent, de accommodaties. We hebben onze Armada geplaatst met een gekoppelde VIP-paviljoen aan de voorzijde.

De Armada met het VIP-paviljoen bieden een stijlvolle en functionele ruimte, perfect voor de zakelijke sfeer van het evenement. Het was een uitstekende plek voor gasten om te netwerken en van het programma te genieten. Dit project laat zien dat de Armada niet alleen de show steelt op festivals, maar ook perfect geschikt is voor een bedrijfsevenement of congres.

Bekijk hier alle foto's

Aluhal van de voorkant
VIP-paviljoen met witte hoge tafels en stoelen.
Armada op bedrijfsevenement

De Armada: stoer en strak op ieder festivalterrein

Ben je op zoek naar een tent die niet alleen onderdak biedt, maar ook een onvergetelijke indruk achterlaat bij je bezoekers? Maak kennis met de Armada: meer dan alleen een festivaltent. Dankzij de vrije overspanning genieten bezoekers van een panoramisch uitzicht. De unieke boogvorm en stoere en imposante uitstraling zijn de perfecte combinatie van ruimte, stijl en functionaliteit. Kortom, een echte eyecatcher.

Lees verder

Combineer stijl en flexibiliteit

De kracht van het VIP-paviljoen ligt niet alleen in de aluminium constructie, maar ook in de flexibiliteit die het biedt en de luxe uitstraling. Of je nu een exclusieve ruimte nodig hebt voor VIP’s of een grotere opstelling voor je beurs met duizenden gasten, een VIP-paviljoen is aanpasbaar aan elke behoefte. Met extra’s zoals glaswanden en deuren maak je het plaatje compleet.

Lees verder

De aluhal: professioneel en betrouwbaar

Een aluhal biedt een stevig fundament, gecombineerd met een vleugje elegantie en is perfect voor grote evenementen, festivals, bedrijfsfeesten, het overdekken van een schaatsbaan, als werktent of als opslagtent. Kies uit wit, transparant of gekleurd brandvertragend PVC-doek, net wat past bij jouw evenement. De aluhal biedt de mogelijkheid om tot 10.000 gasten te verwelkomen en heeft een vrij zicht zonder middenpalen. Laat je inspireren door de onbegrensde mogelijkheden en geef je gasten het gevoel van kwaliteit en luxe!

Lees verder

Bekijk ook deze projecten

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat de ideale tent voor jou is?