Bouw Info Dagen

Bouw Info Dagen
Kootwijkerbroek
Beurs

Project details

1 VIP-paviljoen
25x65 meter
1 Aluhal
15x20 meter

Bouw Info Dagen

Een tent op een beurs biedt de perfecte ruimte voor het delen van kennis en het leggen van contacten in de bouwsector. Ze bieden een praktische en flexibele ruimte voor zowel presentaties als netwerken.

De Bouw Info Dagen 2023 bij Van de Pol Bouwen en Wonen in Kootwijkerbroek waren een treffend voorbeeld van deze dynamiek. Hier werden de nieuwste trends en ontwikkelingen in de bouwsector gepresenteerd. Het programma omvatte een vakbeurs en een open dag met rondleidingen, waarmee het evenement een breed publiek aantrok.

In opdracht van Veluwe Totaal Verhuur plaatsten we een een grote beurstent van 1600m². Deze beurstent bood een professionele setting voor exposanten om hun innovaties te tonen en voor bezoekers om nieuwe inzichten op te doen. Daarnaast was er aandacht voor ontspanning en interactie, met een aanbod van catering en activiteiten voor een divers publiek.

Bekijk hier alle foto's

Combineer stijl en flexibiliteit

De kracht van het VIP-paviljoen ligt niet alleen in de aluminium constructie, maar ook in de flexibiliteit die het biedt en de luxe uitstraling. Of je nu een exclusieve ruimte nodig hebt voor VIP’s of een grotere opstelling voor je beurs met duizenden gasten, een VIP-paviljoen is aanpasbaar aan elke behoefte. Met extra’s zoals glaswanden en deuren maak je het plaatje compleet.

Lees verder

De aluhal: professioneel en betrouwbaar

Een aluhal biedt een stevig fundament, gecombineerd met een vleugje elegantie en is perfect voor grote evenementen, festivals, bedrijfsfeesten, het overdekken van een schaatsbaan, als werktent of als opslagtent. Kies uit wit, transparant of gekleurd brandvertragend PVC-doek, net wat past bij jouw evenement. De aluhal biedt de mogelijkheid om tot 10.000 gasten te verwelkomen en heeft een vrij zicht zonder middenpalen. Laat je inspireren door de onbegrensde mogelijkheden en geef je gasten het gevoel van kwaliteit en luxe!

Lees verder

Bekijk ook deze projecten

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat de ideale tent voor jou is?