Outdoor Gelderland

Outdoor Gelderland
Vragender
Evenement

Outdoor Gelderland

Outdoor Gelderland is hét weekend voor paardensportfans en voor het tweede jaar op rij plaatsen we hier onze tenten. Dit jaar zorgden we voor een bijzondere touch met meer dan 40 tenten.

Dit jaar was de VIP-lounge een echte trekpleister. Hier genoten bezoekers van een prachtig uitzicht op de paardensportactie, helemaal in stijl. Het was de perfecte plek om te ontspannen en tegelijkertijd niets van het spektakel te missen.

In het promodorp maakten onze pagodetenten het plaatje compleet. Ze boden standhouders een stijlvolle en functionele ruimte, en droegen bij aan de sfeer en uitstraling van het evenement. Deze tenten bewezen weer hoe mooi en praktisch ze kunnen zijn.

Bekijk hier alle foto's

Combineer stijl en flexibiliteit

De kracht van het VIP-paviljoen ligt niet alleen in de aluminium constructie, maar ook in de flexibiliteit die het biedt en de luxe uitstraling. Of je nu een exclusieve ruimte nodig hebt voor VIP’s of een grotere opstelling voor je beurs met duizenden gasten, een VIP-paviljoen is aanpasbaar aan elke behoefte. Met extra’s zoals glaswanden en deuren maak je het plaatje compleet.

Lees verder

De pagodetent: luxe en karakteristiek

De pagodetent is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Pagodetenten zijn ideaal voor het geven van een workshop, als stand op een beursvloer, of om een bar op een festival te overdekken. Met zijn kenmerkende puntdak en sterke aluminium constructie biedt hij niet alleen bescherming tegen weer en wind, maar ook de flexibiliteit om te koppelen met andere tenten. Voeg een vleugje klasse toe aan jouw speciale gelegenheid met onze pagodetenten!

Lees verder

De aluhal: professioneel en betrouwbaar

Een aluhal biedt een stevig fundament, gecombineerd met een vleugje elegantie en is perfect voor grote evenementen, festivals, bedrijfsfeesten, het overdekken van een schaatsbaan, als werktent of als opslagtent. Kies uit wit, transparant of gekleurd brandvertragend PVC-doek, net wat past bij jouw evenement. De aluhal biedt de mogelijkheid om tot 10.000 gasten te verwelkomen en heeft een vrij zicht zonder middenpalen. Laat je inspireren door de onbegrensde mogelijkheden en geef je gasten het gevoel van kwaliteit en luxe!

Lees verder

Bekijk ook deze projecten

Heb je een vraag of ben je benieuwd wat de ideale tent voor jou is?