Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Alles voor jouw festivalterrein bij onze festivaltenten verhuur

Een festivaltenten verhuur is maar één van de vele partners waar je mee te maken hebt bij het organiseren van een festival. Daarom maken we je het graag zo gemakkelijk mogelijk om bij ons jouw tenten te huren. We helpen je bij het kiezen van de meest geschikte festivaltenten en zorgen voor een snelle en kundige levering en montage. In ons ruime aanbod vind je alle tenten die je nodig hebt voor jouw festival. Van grote feesttent tot EHBO-post en baroverkapping: wij hebben ze voor je!

Welke tenten van onze festivaltenten verhuur heb je nodig?

Afhankelijk van het soort festival wat je organiseert, heb je bepaalde tenten nodig. Gaat het om een muziekfestival, dan is een mooie blikvanger als de Armada of Athena een echte aanrader. Maar je kan er ook voor kiezen om juist het podium te overdekken met een sfeervolle Stretchtent. Voor een festival met veel stands zijn onze Pagodetenten de perfecte accommodaties. Zo heeft elk festival voordeel van een ander soort tent, alhoewel veel van onze tenten eigenlijk op geen enkel festival mogen ontbreken!

Ook jouw tentvloeren vind je bij onze festivaltenten verhuur

We verzorgen graag jouw volledige festivalterrein. Daar horen naast de festivaltenten natuurlijk ook geschikte vloeren bij! We hebben verschillende soorten tentvloeren in de verhuur, waarvan de houten vlondervloer het meest gekozen wordt bij festivals. De vloerdelen van deze vloer zijn 0,5 bij 5 meter. Je kan er voor kiezen de houten vlondervloer zelf te leggen. Maar als je bezig bent met het organiseren van een festival heb je waarschijnlijk wel wat anders aan je hoofd. In dat geval kan je zowel het transport als het opbouwen van het volledige festivalterrein aan ons vakkundige team overlaten.

Vind jouw festivaltenten van hoge kwaliteit bij onze festivaltenten verhuur

Op een festival komen veel bezoekers. Veiligheid is dan een belangrijk aspect. Dat geldt natuurlijk zeker voor alle accommodaties op het festivalterrein. Om de veiligheid te garanderen, staat kwaliteit bij ons voorop. Zowel bij al onze tenten, die van de hoogste kwaliteit zijn, als bij de opleiding van onze medewerkers. Al onze medewerkers zijn namelijk gecertificeerd, volgen geregeld bijscholingen en werken met alle verplichte veiligheidsmiddelen. Als onze ervaren team jouw festivalterrein heeft opgebouwd weet je één ding zeker: jouw festivaltenten staan als een huis! Zo realiseren we een fijne basis om jouw festival te kunnen organiseren.

Offerte aanvragen

Op korte termijn jouw festivaltenten huren

Het is natuurlijk het gemakkelijkst om ruim van tevoren alles voor je festival te regelen, ook de tenten. Maar heb je om wat voor reden dan ook juist op korte termijn jouw festivaltenten nodig? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze ruime voorraad kunnen we zowel jouw tenten als de bijbehorende vloer vaak al binnen een week leveren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op korte termijn? Neem dan telefonisch contact met ons op om te overleggen wat we voor jouw festival kunnen betekenen. Ook voor andere vragen kan je natuurlijk contact met ons opnemen. Geen haast, maar wel weten waar je aan toe bent? Vraag dan direct jouw offerte op maat aan!

Ik wil een vrijblijvend persoonlijk voorstel
 

Wij werken voor:

Logo Mysteryland
Logo FALK
Logo Paradijs Van Het Zuiden
Logo Amsterdam Open Air

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat