Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

5 redenen waarom een tent de perfecte trouwlocatie is

2 augustus 2021
Trouwen in een tent, het is misschien niet het eerste dat in je op komt bij het uitzoeken van een locatie. Maar eigenlijk is een tent dé ideale locatie voor jouw bruiloft. Maar waarom?
Het gebeurt tegenwoordig steeds meer, trouwen in een stretchtent. Zeker in de zomermaanden worden er met regelmaat tenten aangevraagd voor een bruiloft. Dat is niet zo gek als je kijkt naar de mogelijkheden voor een tent. Daarom geven wij 5 redenen waarom trouwen in een tent jullie dag extra bijzonder maakt:
 1. Je bent in de natuur maar staat wel droog
  Veel mensen willen graag buiten trouwen, maar er wel zeker van zijn dat je droog staat tijdens de ceremonie. Het plannen van een bruiloft gebeurt vaak een jaar van tevoren, dan is de weersvoorspelling natuurlijk nog niet bekend.
 2. Een tent geeft een sfeervolle en exclusieve uitstraling
  Vind je het lastig om de juiste aankleding voor jullie bruiloft te bedenken? Een stretchtent of aluhal heeft een eigenzinnige en sfeervolle uitstraling zonder te veel aankleding. Een toevoeging van bloemen en lampjes kan al voldoende zijn. Met deze tenten ben je ervan verzekerd dat je opvalt met welke aankleding dan ook.
 3. Je bent uniek in de keuze van de locatie
  Ondanks dat de tenten steeds vaker ingezet worden voor bruiloften, blijft elke tent uniek. Dat komt omdat de locatie nooit exact hetzelfde is. Het weer, de aankleding en de omgeving veranderd constant en dat zorgt voor hele unieke bruiloft foto’s.
 4. Beschikbaar in verschillende kleuren
  De stretchtent is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo pas je de kleur van je locatie aan op je thema! Ook de houten palen geven een sfeervolle toevoeging aan de tent. Naast het kiezen van de juiste kleuren en palen, wordt hij ook nog eens voor je op de locatie opgebouwd!
 5. Elke tent is beschikbaar met vloer
  Op elke bruiloft loopt er iemand op hakken, daarom vinden wij het belangrijk dat dit geen belemmering hoeft te zijn tijdens jullie mooie dag. Daarom heb je keuze uit verschillende vloeren, zodat jouw bijzondere locatie beschikt over een ondergrond waar zelfs mensen met naaldhakken blij van worden.
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft? Vraag dan een persoonlijk advies aan via 085-3011554 of vraag een vrijblijvende offerte aan. En wie weet zeggen jullie binnenkort ‘ja’ in een stretchtent!

Terug naar overzicht

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat