Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Donselaar Tenten kijkt terug op een succesvol carnavalsfeest

8 april 2019
Donselaar Tenten heeft dit jaar voor het eerst de tenten geleverd voor het Carnavalsfeest van de Merx in Berghem. Het zalencentrum pakte ook dit jaar flink uit. Zes jaar geleden besloten zij vanwege de toegenomen drukte tijdens carnaval -en omdat ze iets nieuws wilden brengen- om een tent achter het zalencentrum neer te zetten. En dat was een groot succes.

Donselaar Tenten mocht drie keer een VIP Paviljoen plaatsen. Eentje van 20×55 meter, een van 10×25 meter en een van 15×10 meter. De tenten werden met elkaar gekoppeld, waardoor er een immens grote doorloop werd gecreëerd. De grote tent werd gebruikt als feestruimte en de twee kleinere tenten werden ingezet als kinder-speelparadijs en eet- en drinkgelegenheid. Bij de ingang werd ook een Pagodetent geplaatst, zodat de carnavalsvierders droog ontvangen konden worden.

Het carnavalsfeest was een enorm succes en alle avonden waren uitverkocht. Er werd flink geïnvesteerd in aankleding en uitstraling, waardoor het een echt beleving was voor de bezoekers.


Terug naar overzicht

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat