Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een tent in de winter?

24 september 2021

Hoewel veel mensen denken dat een tent in de herfst en winter te koud is , is dit zeker niet het geval. De Aluhal is dé perfecte tent voor tijdens de koudere dagen. Deze tent is op veel verschillende manieren inzetbaar. Lees hier de voordelen van een Aluhal.

Tochtdicht

Waarom een tent niet te koud is in de herfst en winter? Omdat onze Aluhal beschikt over geïsoleerde wanden. Hierdoor creëer je met deze tent een tochtdichte hal waardoor alle gasten warm blijven tijdens een koude winterdag. Onze Aluhal is daarom een goede optie voor een ijsbaan, wintersport- of winterevenement.

Vloer van hoge kwaliteit

Bij een winterevenement hoort natuurlijk wel een geschikte tentvloer. Onze stabiele cassettevloer is perfect als solide basis voor een Aluhal. Deze nette vloer geeft je winterevenement een luxe uitstraling. Daarnaast worden deze vloeren altijd waterpas gelegd zodat we een stevige ondergrond bieden voor jouw aluhal.

Ijsbaan

De winters zijn de laatste jaren helaas niet altijd koud genoeg geweest om de schaatsen uit de kast te halen. Gelukkig kan de cassettevloer ook ingezet worden als ondergrond voor een ijsbaan. Doordat er bij deze vloer geen haringen gebruikt hoeven te worden kan de ijsbaan overal waterpas neergelegd worden. Op deze manier kunnen mensen als nog genieten van het schaatsplezier.

Verschillende mogelijkheden

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om de Aluhal aan te passen aan jouw behoefte. Zo kan je kiezen uit transparante wanden en transparante daken. Daarnaast kunnen wij een extra tent plaatsen welke als horeca gedeelte of een aangrenzende schaatsverhuur kan dienen bij de ijsbaan. Bij Donselaar Tenten denken we graag met je mee om jouw ideale tent neer te zetten.

Flexibel en duurzaam

Onze Aluhal is zeer snel op te bouwen en te demonteren.  Door de geïsoleerde wanden kan er bespaard worden op energiekosten. Doordat de warme lucht de tent niet verlaat hoeft er geen overbodig gebruik gemaakt te worden van heaters.

Organiseer jij een winterevenement waar je een Aluhal goed voor kan gebruiken? Vul hier ons contactformulier in. Onze collega benadert je zo snel mogelijk om de wensen voor jouw Aluhal te bespreken.


Terug naar overzicht

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat