Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Welke tent voor welk evenement?

7 september 2021

Door het ruime aanbod in tenten, kunnen wij ons goed voorstellen dat je niet goed weet welkte tent écht geschikt is voor jouw evenement. Daarom helpen wij je een handje bij het maken van de juiste keuze gericht op het seizoen, het aantal mensen, soort evenement en mogelijkheden.

De 2 A’s: de Armada en Athena
Deze twee mega tenten zijn geschikt voor evenementen waar ongeveer 5000 mensen graag droog willen staan. Deze unieke tenten hebben allebei een eigenzinnige vorm die opvalt tussen alle tenten. Door de strakke symmetrische lijnen hebben de tenten een stoere en imposante uitstraling. Het is zelfs sinds 2020 mogelijk om de kopgevel te voorzien van jouw eigen logo, print of design!

De Aluhal
Deze professionele en betrouwbare tent is inzetbaar voor bijna elk evenement. Deze tent kan ingezet worden voor grote evenementen, festivals maar ook voor bedrijfsfeesten. Het fijne aan deze tent is dat hij voor elk seizoen gebruikt kan worden. In de winter kan hij dienen tot overkapping van een schaatsbaan, en in de zomer wordt hij vaak geplaatst met open wanden. De tent is volledig naar wens te personaliseren, denk hierbij aan kleur en soort wanden. Verwacht jij 10.000 mensen op jouw evenement? Dan is deze tent daar geschikt voor!

De Stretchtent
Niets is sfeervoller dan een stretchtent met mooie houten palen en gezellige verlichting. Dat is dan ook de reden dat deze tent ontzettend veel verhuurd wordt. Van bruiloft tot aan exclusief evenement, deze tent vind je op veel verschillende plekken. Doordat de tent in verschillende kleuren te huur is, kan hij veelzijdig ingezet worden. Wel wordt deze tent voornamelijk in de lente en zomer verhuurd in verband met het goede weer.

Pagodetent
Deze vierkante aluminium tent is van hoogwaardige kwaliteit en biedt bij veel evenementen extra ondersteuning. Je herkent onze pagodes aan de strakke daken en stevige wanden. Deze tent is ideaal voor het geven van een workshop, bieden van onderdak van standhouders of een borrelplek.

Enthousiast geworden over één of meerdere tenten? Vul dan ons vrijblijvende offerteformulier in en dan helpt onze collega Daan je graag verder met het personaliseren van jouw tent.


Terug naar overzicht

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat