Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Winter bij Donselaar Tenten

6 februari 2020

Bij een tent denk je misschien niet gelijk aan de winter. Maar bij Donselaar Tenten kun je ook in het koudste seizoen van het jaar gewoon terecht! Bij gebrek aan strenge Hollandse winters willen steeds meer partijen bezoekers verblijden met een gezellige ijsbaan. Als Koning Winter niet langskomt, bezorgen zij de mensen wel wat winters plezier.  Daarom vind je op veel plekken in Nederland gezellige ijsbanen, onder andere met de mooie tijdelijke accommodaties van Donselaar Tenten en Donselaar Structures.

In deze video zijn de projecten IJsvrij Park Festival (Rotterdam), Emiclaer on Ice (Amersfoort), IJs in Ermelo (Ermelo) en Winter Wonderland (Zeist) te zien. Zo kun je ook als de temperaturen niet onder het vriespunt zakken gaan schaatsen. Onder andere op deze fraaie ijsbanen van Donselaar Tenten. 

Qua beleving is er veel mogelijk: transparante daken, transparante wanden, een aangrenzend horeca-gedeelte of een aangrenzende schaatsverhuur aan de ijsbaan: bij Donselaar Tenten denken ze mee. Er is altijd een passende oplossing om zo de winterse beleving van de bezoekers zo compleet mogelijk te maken. Door de jarenlange ervaring en het uitgebreide netwerk van leveranciers en samenwerkingspartners wat is opgebouwd, kan bijna alles gerealiseerd worden.

Zo kunnen je zelfs deze warme winter de ijzers onderbinden voor wat ouderwets vertier op de schaatsen. Of vast oefenen voor als het wel vriest dat het kraakt…

Meer weten over de mogelijkheden voor dit soort accommodaties of heeft u een ander project in gedachten? Bekijk het uitgebreide aanbod van Donselaar Tenten, vraag een offerte aan of neem contact op met een van de specialisten voor persoonlijk advies.


Terug naar overzicht

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat